Bozkurt Harekat Tebrik Bildirisi

Buğra Kemer

Bozkurt Harekat | 23.Dönem Adalet Bakanı
Vatandaş
Bu kutlu günü birlikte karşılamak, zaferimizi tescillemek için bir araya geldik. Seçimde gösterdiğimiz canlılık, azim ve kararlılıkla birlikte, bu zaferi elde etmek gurur verici bir anı olarak kalacak.

Bozkurt Harekat Ailesi olarak, bu seçimde canla başla savaştık, yılmadık ve yıkılmadık. Her an aktif bir şekilde seçim sürecini takip ettik, sayın yönetimimizle birlikte saniye saniye seçim takibini gerçekleştirdik. Bu zorlu mücadelede emeği geçen her bir Bozkurt ve Bozkurt yoldaşına minnettarız.

Oylarıyla Bozkurt Harekat Partisi'ni şahlandıran Bozkurt Başkanlarına ve Zafer İttifakı partilerimize ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. Şubat ayının ilk zaferi, Bozkurtların oldu ve bu başarıyla birlikte İktidar partimiz bir kez daha dosta güveni, düşmana korku salmayı sürdürüyor.

Zafer İttifakı partilerimiz,
Yeniden Doğuş'un aydınlattığı yolda,
İşçi Ve Emekçi'nin gücüyle,
Kuva-yi Milliye ruhuyla,
Yenilikçi Demokrasi peşinde,
Bir Turan düşüncesiyle bir araya geldi.
Bu birliktelik, güçlü bir dayanışma örneği sergiledi ve zaferimizi daha da anlamlandırdı.

Bozkurt Harekat Ailesi olarak, bir kez daha birlik içinde kazanmanın gururunu yaşıyoruz. Zaferimizi, tüm Bozkurtlarla paylaşmanın mutluluğunu hissediyoruz. Bu kutlu yolda birlikte ilerlemek, başarılarımızı daha da anlamlandırıyor.

Bozkurt'un Adaletiyle Aydınlanan Yarınlar"
"Adaletin Yolunda Bozkurt'un İzleri"
"Bozkurt'un Çağrısında Adaletin Sesi"
"Adaletin Simgesi: Bozkurt'un İradesiyle"
"Bozkurt'un Adaleti: Güçlü, Adil, İnsanlık İçin"
"Adaletle Yükselen Bozkurt Ruhu"
"Bozkurt'un Gözü Adalet, Yüreği Adalet, Yolu Adalet"
"Adaletin Zaferi, Bozkurt'un Direncinde Yatar"
 

Hezârfen

Ziyaretçi
Ankara Şehir Başkanlığına DeliKurt. Başkanım için Teşekkürler Bozkurt Harekat Partisi Yönetimi 🫡 açıkçası ay başından beri kendisi ile sohbet içindeyim ve tüm kalbim ile beklediğim bir isim di Ankara’da çok imrenerek başarısını takip ettiğim bir Başkanımız başarılarının devamını dilerim 🙏🏼
 
Üst